Bli medlem i Gislaveds Motorklubb

Medlemsavgiften för 2018 är följande.
Vuxen: 200 kr
Ungdom (under 18 år): 100 kr
Familj: 400 kr

Varför ska jag vara medlem?

Alla som gillar Lejonen ska självfallet vara medlem i Gislaveds Motorklubb. Som medlem får du ett personligt medlemskort. Du får gå på medlemsmöten och får information om klubben och klubbens verksamhet. Medlemsavgifter utgör en betydelsefull intäkt i klubbens verksamhet och en förutsättning för att klubben ska kunna upprätthålla en god medlemsservice. 

Alla förare, ledare och funktionärer i klubben ska vara medlemmar i klubben.

Ny medlem?

Som ny medlem i Gislaveds Motorklubb får du tillsammans med ditt välkomstbrev en "Lejonpin" och ett klistermärke som visar att du är en av oss.

Betalning med inbetalningskort

Medlemsavgiften kan betalas med ett vanligt inbetalningskort till plusgiro 13 28 23-6. På inbetalningskortet ska du ange ditt namn, de sex första siffrorna i ditt personnummer, din adress och ditt telefonnummer. Om betalningen avser en familj, ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

Du kan också mejla dina uppgifter till Kansli@lejonen.se eller ringa 0371-142 75 och få inbetalningskort skickat till dig.

Betalning via internetbank

Du kan även betala in medlemsavgiften via din internetbank till plusgiro: 13 28 23-6. Du ska ange ditt namn, de sex första siffrorna i ditt personnummer, din adress och ditt telefonnummer. Om betalningen avser en familj ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

Betalning via Swish

Det går också bra att betala in medlemsavgiften via Swish: 123 141 07 11 (Gislaveds Motorklubb). På meddelandet skriver du de sex första siffrorna i ditt personnummer, ditt namn, din adress och ditt telefonnummer om det får plats. Om betalningen avser en familj ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår