Bli medlem i Gislaveds Motorklubb

Medlemsavgiften för 2018 är följande.
Vuxen: 200 kr
Ungdom (under 18 år): 100 kr
Familj: 400 kr

Varför ska jag vara medlem?

Alla som gillar Lejonen ska självfallet vara medlem i Gislaveds Motorklubb. Som medlem får du ett personligt medlemskort. Du får gå på medlemsmöten och får information om klubben och klubbens verksamhet. Medlemsavgifter utgör en betydelsefull intäkt i klubbens verksamhet och en förutsättning för att klubben ska kunna upprätthålla en god medlemsservice.

Alla förare, ledare och funktionärer i klubben ska vara medlemmar i klubben.

Ny medlem?

Som ny medlem i Gislaveds Motorklubb får du tillsammans med ditt välkomstbrev en "Lejonpin" och ett klistermärke som visar att du är en av oss.

Betalning med inbetalningskort

Medlemsavgiften kan betalas med ett vanligt inbetalningskort till bankgiro 143-0354. På inbetalningskortet ska du ange ditt namn, de sex första siffrorna i ditt personnummer, din adress och ditt telefonnummer. Om betalningen avser en familj, ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

Du kan också mejla dina uppgifter till Kansli@lejonen.se eller ringa 0371-142 75 och få inbetalningskort skickat till dig.

Betalning via internetbank

Du kan även betala in medlemsavgiften via din internetbank till bankgiro 143-0354. Du ska ange ditt namn, de sex första siffrorna i ditt personnummer, din adress och ditt telefonnummer. Om betalningen avser en familj ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

Betalning via Swish

Det går också bra att betala in medlemsavgiften via Swish: 123 141 07 11 (Gislaveds Motorklubb). På meddelandet skriver du de sex första siffrorna i ditt personnummer, ditt namn, din adress och ditt telefonnummer om det får plats. Om betalningen avser en familj ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en dataskyddsförordning som reglerar hur vi får använda personuppgifter.

Lejonen sparar uppgifter om dig som är medlem i Gislaveds Motorklubb. Vi sparar dina uppgifter för att Svemo och Riksidrottsförbundet kräver att vi för register över våra medlemmar. Dina personuppgifter används för att vi ska ha möjlighet att skicka meddelanden, kallelser m.m. till dig och för att skicka statistik till Svemo. Dina personuppgifter lämnas inte ut till någon annan.

Om du inte samtycker till att vi sparar dina personuppgifter, kan du tyvärr inte vara medlem i Gislaveds Motorklubb.

Jag förstår