GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en dataskyddsförordning som reglerar hur vi får använda personuppgifter. Regleringen gäller i hela EU/EES. Avsikten är att du ska kunna känna dig trygg med hur dina personuppgifter hanteras.

Lejonen sparar bara uppgifter om dig som är medlem i Gislaveds Motorklubb. Vi sparar dina uppgifter för att Svemo och Riksidrottsförbundet kräver att vi för register över våra medlemmar. Dina personuppgifter används bara för att vi ska ha möjlighet att skicka meddelanden, kallelser m.m. till dig och för att skicka statistik till Svemo. Dina personuppgifter lämnas inte ut till någon annan.

Om du inte samtycker till att vi sparar dina personuppgifter, kan du tyvärr inte vara medlem i Gislaveds Motorklubb. Därför gäller att om du har betalat din medlemsavgift så samtycker du till att vi sparar dina personuppgifter. Vill du att vi tar bort dina uppgifter, så meddelar du detta till: kansli@lejonen.se.

Jag förstår