Bli medlem i Gislaveds Motorklubb

Medlemsavgiften för 2017 är följande.
Vuxen: 200 kr
Ungdom (under 18 år): 100 kr
Familj: 400 kr

Betalning med inbetalningskort
Medlemsavgiften kan betalas med ett vanligt inbetalningskort till plusgiro 13 28 23-6. På inbetalningskortet ska du ange ditt namn, de sex första siffrorna i ditt personnummer, din adress och ditt telefonnummer. Om betalningen avser en familj ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.
Du kan också mejla dina uppgifter till Kansli@lejonen.se eller ringa 0371-142 75 och få inbetalningskort skickat till dig.

Betalning via internetbank
Du kan även betala in medlemsavgiften via din internetbank till plusgiro: 13 28 23-6. Du ska då ange ditt namn, de sex första siffrorna i ditt personnummer, din adress och ditt telefonnummer. Om betalningen avser en familj ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

Varför ska jag vara medlem?
Alla som gillar Lejonen ska självfallet vara medlem i Gislaveds Motorklubb. Som medlem får du ett personligt medlemskort. Du får gå på medlemsmöten och får information om klubben och klubbens verksamhet. Medlemsavgifter utgör en betydelsefull intäkt i klubbens verksamhet och en förutsättning för att klubben ska kunna upprätthålla en god medlemsservice.
Alla förare, ledare och funktionärer i klubben ska vara medlemmar i klubben.

Ny medlem?
Som ny medlem i Gislaveds Motorklubb får du tillsammans med ditt välkomstbrev en "Lejonpin" och ett klistermärke som visar att du är en av oss.

Visste du detta om Gislaveds MK och Lejonen...

• På 30- talet kunde man se affischer om Lejonen ända ner till Turkiet
  • I allra första seriematchen för Lejonen, 1963, körde man in hela 1 poäng
  • Var först i Sverige med elektrisk startgrind