2018-10-04

Framnflyttad tidpunkt för anmälan till Lejonens Guldfest

Tidpunkten för anmälan till Lejonens guldfest har flyttats fram till måndagen den 8 oktober.

Lördagen den 20 oktober kl. 19.00 ordnar Gislaveds Motorklubb en Guldfest på Hotell Nissastigen i Gislaved för att fira våra fantastiska ungdomsförare som tog SM-guld genom att vinna ungdomsserien för 85cc. Dessutom vann Lejonen/Västervik guld i 250cc. Klubben bjuder in funktionärer och övriga medlemmar att närvara vid denna guldfest. Hoppas att ni tycket att detta låter roligt! Det blir samtidigt ett trevligt avslut på säsongen.

Det serveras en trerättersmeny som består av följande. 
Förrätt - Serveras vid bordet. Melon som är inlindad i lufttorkad skinka. Serveras med basilika,västerbottenchips och olivolja.
Varmrätt - Serveras som buffé. Marinerad och grillad kycklingsteak, rostad klyftpotatis, ljumna primörer och en god sås.
Dessert - Klassisk crème brûlé med sorbet och biscotti
Bordsvatten och kaffe ingår.
Kostnad: 325 kr per person.
Annan dryck än bordsvatten och kaffe inhandlas och betalas av var och en i baren.

Anmälan och önskemål om eventuell specialkost senast den 4 oktober till Lejonens kansli (0371 125 61 eller kansli@lejonen.se). Betalning sker på plats, antingen kontant eller via swish.

  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår