2019-04-10

Ny fantastisk hemsida för TV-sändningar av Elitserien!

Under förra året inleddes en satsning på digitala sändningar av Elitseriens matcher. Under namnet Speedway Play sändes Elitseriens matcher. I år utökas väsentligt satsningen på digitala sändningar av Elitserien. Elitserien kommer att sändas under namnet ESS Play.

De digitala sändningarna av Elitserien kommer att få betydligt högre kvalitet jämfört med förra året. Samtliga matcher kommer att sändas med grafik och kommentering. Fyra matcher per omgång kommer att produceras med en kamera och varje torsdag kommer en match att gå som ”Veckans Huvudmatch” och uppgraderas med flera kameravinklar.

Alla sändningar administreras under en hemsida med domännamnet elitspeedway.com. Elitspeedway.com har i år fått en helt ny uppbyggnad. Den nya hemsidan har byggts upp på samma sätt som SHL:s motsvarande hemsida (shl.se). På elitspeedway.com går det att beställa abonnemang för att titta på Elitserien i speedway. Vidare kommer det att löpande att presenteras nyheter från Elitserien. Klubbarna i elitserien ska också övergå till att ha sina hemsidor uppbyggda enligt samma plattform som elitspeedway.com.

Lejonens hemsida kommer inom en inte alltför avlägsen framtid att övergå till samma plattform som elitspeedway.com.  Lejonens hemsida kommer alltjämt att ha samma adress som i dag, dvs. lejonen.se. Mer information kommer att lämnas i samband med övergången till den nya hemsidan.

Gå gärna in på den nya hemsidan elitspeedway.com. Där finns många intressanta artiklar om speedway och filmer från Elitserien! 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår