2018-04-16

Lyckad träning och arbetsdag

Under helgen har det varit febril aktivitet på OnePartnerGroup Arena. Det har varit träning på både den stora och lilla banan. Dessutom har det utförts en hel del arbete på arenan.

Under lördagen tränade under Stewe Lennartssons ledning ett 15-tal ungdomar på den lilla banan. Det tränades bl.a. starter. Träningen är mycket viktig inför den kommande helgens landskamp mot Danmark. Enligt Stewe var det minst lika många ungdomar till som hade ringt till honom och som ville komma och köra men som inte fick plats vid det här tillfället. 

På den stora banan monterades luftstaketet upp. Därefter passade några förare från Målilla, som hade hjälpt till med att sätta upp luftstaketet, på att träna på en mycket jämn och fin bana.

Pensionärsgruppen arbetade med, förutom luftstaketet, att måla en ny fin kiosk som de har byggt under vintern i utgången av den andra kurvan.

Ungdomsträning med 15 förare

Alfons Wiltander med morfar Terje Henriksson

Den nya kiosken!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår