Samarbete med Lejonen är givande och roligt!

I Elitserien i speedway deltar hela världseliten i speedway. 

Som sponsor till Lejonen finns det goda möjligheter till exponering. Lejonens matcher ses av många åskådare. Publiksnittet i elitserien har under lång tid varit cirka 3 000 åskådare per match. En match i varje omgång i elitserien sänds dessutom live i flera länder i Europa. Matcherna bevakas också av Sportnytt samt av riks- och lokalpressen.

Lejonens VIP-avdelning rymmer 350 matplatser. Under 2018 kommer åter Isaberg Höganloft att svara för serveringen i VIP:en, vilket är en garanti för en hög klass på maten. Lejonens VIP är en utmärkt mötesplats och plats för representation eller för ett roligt event med anställda.   

Under fliken Lejonens sponsorfolder återfinns Lejonens sponsorfolder 2018. Den innehåller uppgifter om olika erbjudanden.

Om ni är intresserad av att sponsra Lejonen eller köpa exempelvis VIP-biljetter till en match, kontakta då oss. Kontaktuppgifter finns under Kontakta oss, Marknadsgrupp.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår