• Ligasponsorer

Tisdag Tis 28 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Torsdag Tor 27 Juni Jun
Torsdag Tor 4 Juli Jul
Tisdag Tis 9 Juli Jul
Torsdag Tor 25 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug

Derbydags igen

27 juni 2019 11:34
Lejonen Västervik
INFÖR MATCH

Ligans formstarkaste lag Västervik, med Nicki Pedersen i spetsen, står för motståndet på årets första torsdagsmatch i Gislaved där vi förhoppningsvis får se årets klart bästa publiksiffra.


Det är dags för årets första torsdagsmatch på hemmaplan när Västervik kommer på besök. En härlig utmaning mot seriens kanske formstarkaste lag just nu. Vi har vilat en dryg vecka sedan segern borta mot Masarna. En match där det mesta klaffade i laget och alla levererade på hög nivå. Sedan dessa har våra förare varit aktiva i andra ligor och fortsatt visa god form.

Vi gör två förändringar i laget sedan förra matchen. Nikolai Klindt har en obligatorisk match i England och hans plats tas av Rohan Tungate som gjorde en fantastiskt bra hemmamatch senast och vi hoppas på samma poängskörd från hans sida ikväll. Den andra ändringen är att Kevin Wölbert utgår till förmån för Jaroslaw Hampel. Kevin har kört oerhört bra i de två matcher han gjort för oss, men har ännu inte kört i Gislaved och därför väljer vi Hampel till kvällens match. Hampel har varit ojämn men vi vet vad han kan och som en av världens bästa starters kan han slå vem som helst.

Vi har tre raka hemmasegrar i ryggen och en bana som vi trivts bra på i år. Väderprognosen lovar sol och 22 grader. Vi hoppas på årets klart största publiksiffra. Den hjälpen är ovärderlig både för klubben och känslan i laget.

Vi ses på OnepartnerGroup Arena!