• Ligasponsorer

Tisdag Tis 28 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Torsdag Tor 27 Juni Jun
Torsdag Tor 4 Juli Jul
Tisdag Tis 9 Juli Jul
Torsdag Tor 25 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug

Välkommen till en ny hemsida!

10 maj 2019 10:25
Tungate firar en 5-1:a mot Rospiggarna
Hemsida

Under 2019 presenteras ett nytt hemsidesupplägg med målet att få en större enhetlighet i Elitserien. Här hittar du nyheter både om klubb och liga och kommer åt ESS Play direkt från sidan.


Idag presenterar Lejonen, som andra klubb efter Masarna, sin nya hemsida med gemensam profil med den centrala ligasiten elitspeedway.com

Tanken är att alla klubbar ska gå över till samma plattform så att besökarna känner igen sig, har lätt att hitta och kan följa klubbarna på ett enkelt sätt. Plattformen och upplägget är detsamma som t.ex. SHL-klubbarna i ishockey använder.

Här hittar du givetvis först och främst information om Lejonens verksamhet men kan också hitta allmänna speedwaynyheter och videoklipp från alla matcher. Det finns också en direkt koppling till ESS Play. Perfekt för dig som inte har möjlighet att följa Lejonen på bortaplan.

Vi är stolta över att vara i fronten för denna förändring som vi anser ökar professionalismen runt speedwayen i stort och hoppas att du som besökare ska hitta det du söker.

Varmt välkommen till nya hemsidan!