• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Nu öppnar vi upp för mer publik!

3 juli 2021 13:06
INFÖR MATCH

Äntligen får vi säga ”välkommen tillbaka” på riktigt när det gäller speedway på Onepartnergroup Arena. De nya restriktionerna innebär i praktiken att Lejonen kommer kunna ta emot i stort sett de publikskaror vi är vana vid.


Äntligen kan vi erbjuda vår trogna publik god tillgång på biljetter, säkra avstånd och olika betalningsalternativ i våra entréer. Restriktionerna från 1:a juli innebär ett max på 3000 åskådare. Riktigt så många klarar inte arenan av att ta in med gällande regler, men betyldigt fler kan nu se speedway live, vilket vi är glada för.

Restriktionerna innebär fortsatt avståndsregler. Det i sin tur innebär att biljetter till våra sittplatsläktare enbart går att boka via Tickster. Då garanteras ni rätt och trygga avstånd till närmaste sällskap.

Utöver sittplatsläktarna öppnar vi nu upp båda vallarna i start- respektive målkurvan för sittplats på egen stol eller filt. All publik måste fortsatt sitta ner. Biljetter till dessa sittplatser kommer också gå att köpa på Tickster om man vill vara säker på att komma in. Men vi kommer även erbjuda försäljning direkt på arenan, som tidigare varit det vanliga sättet att köpa biljett. Biljetter till vallarna säljs i stora entrén och kan då betalas med såväl Swish som kontanter eller kort. Publikvärdar kommer anvisa er till en plats, i vald kurva, med rätt avstånd till närmaste sällskap

I och med de nya restriktionerna är vi också glada över att kunna återinföra fri entré för barn och ungdomar upp till 17 år. Barn och ungdomar är hänvisade till start- och målkurvan på egen stol eftersom platsbokning då inte behöver göras.

Samtliga övriga biljetter oavsett hur och var de köps kostar 215 kr. För biljetter köpta på sittplatsläktare på Tickster ingår då både numrerad sittplats och serviceavgift. Tickster är fortsatt huvudkanal för försäljning och det säkraste sättet att garantera sin plats och var man vill sitta.

På torsdag väntar Rospiggarna och dessa biljetter är nu bokningsbara via https://secure.tickster.com/sv/9kk89vavgy8c910/selectproductgroup

Varmt välkomna på match!