• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Sista dagen för transferkort har passerat - här är ändringarna

1 augusti 2022 00:05
TRUPPEN

Den 31:a juli är sista dagen för att göra ändringar i truppen och Lejonen har agerat för att optimera möjligheterna inför avslutningen av grundserien och det påföljande slutspelet


De sista matcherna innan sommaruppehållet har vi testat lite olika typer av laguppställningar. Från en väldigt stark spets med högsnittare till lite mer bredd. Beroende på bana och motståndare vill vi även fortsatt kunna arbeta med dessa olika möjligheterna. Detta har varit utgångspunkten när vi diskuterat om och i så fall hur vi ska förändra i truppen.

Sedan tidigare var det självklart att Miskowiaks utskrivning ur truppen var tillfällig på grund av hans svårtillgänglighet på våra matchdatum den perioden. Nu skrivs han in i truppen igen och platsen han tar innebär att Daniel Kaczmarek flyttas tillbaka till vårt allsvenska lag Smålänningarna igen. Daniel har inte haft farten vi anser man behöver för att kunna vara aktuell för en plats i ett stenhårt slutspel som väntar.

Detta innebär också att våra lågt snittande svenskar blir än viktigare för oss och framförallt Casper Henriksson har ett oerhört tufft schema med körningar i allsvenskan, Bauhausligan, junior-VM och vi behöver en ytterligare en back up till laget förutom Jeremia Thelaus. Vi har därför kommit överens med Masarna om att plocka över Emil Millberg (bilden) till oss. Emil kör redan för oss i Smålänningarna och känner vår bana väl. Med sitt snitt på 0,500 tar han ingen plats i truppen. Detta ger oss ytterligare trygghet inför ett tätt matchande och möjlighet att hantera eventuella skador inom truppen.

Därmed är truppen som kommer att avsluta säsongen i Lejonens färger spikad.