• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Oliver och Mathias klara för 2022

24 september 2021 14:59
TRUPPEN

Två viktiga handslag för framtiden startar arbetet med truppen inför 2022!


I tisdags tog året säsong slut för Lejonen men tankarna på lagbygget till nästa år har pågått en tid och idag presenterar vi två viktiga hörnstenar i detta genom att Oliver Berntzon och Mathias Thörnblom har förlängt sina kontrakt till säsongen 2022.

Vi har i flera år sagt att kontinuitet är viktigt och den ambitionen kommer vi att ha till kommande år också. Några förare från årets trupp kommer försvinna och ersättas av andra men vår grundfilosofi är att jobba med killar som supportrar och sponsorer identifierar med klubben, som trivs tillsammans och framförallt presterar bra på vår hemmabana. Vi vill också arbeta med så många svenska förare som möjligt när vi bygger för framtiden.

Två självklara profiler i den tanken är Oliver och Mathias. Oliver som ren hemmaförare från barnsben och Mathias med så många år i klubben att han också ses som ett "ur-Lejon", skånskan till trots.

Båda har haft en säsong som varit lite upp och ner. Oliver har gjort sin första säsong i GP vilket har ställt stora krav på organisation och maskinmaterial vilket säkerligen påverkat möjligheten att alltid prestera på topp i ligan. Mathias har också haft en säsong där hans placering i laget inneburit väldigt hårt motstånd, men där han vid flera tillfällen visat vad han kan. Inte minst sista hemmamatchen mot Dackarna visade att han kan slå vem som helst när han har en bra dag.

Vi är övertygade om att både Oliver och Mathias kommer att höja sig till nästa år och ha en given roll i vår startuppställning. Därför är vi väldigt glada för att tidigt ha kunnat göra klart med båda två och slå an tonen för lagbygget till 2022.