• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Projob arbetskläder ny huvudpartner till svensk elitspeedway

25 maj 2021 10:36
PRESSMEDDELANDE

Elit Speedway Sverige, ESS, har tecknat ett flerårigt samarbetsavtal med Projob Workwear AB som gör företaget till en av BAUHAUS-ligans största partners. "Ett styrkebesked för svensk speedway och vi ser fram emot ett långvarigt och positivt samarbete med Projob Workwear AB", säger Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS


Projob Workwear AB är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för arbetskläder och en del av New Wave Group AB. Genom samarbetet med ESS kommer Projob Workwear AB att tydligt synliggöras på samtliga arenor, lag och i klubbarnas olika kanaler för kommunikation. Samarbetet syftar till att lyfta fram Projobs arbetskläder i en positiv miljö där möjlighet ges både för kundevenemang, produktpresentationer och varumärkesbyggande i olika former.

Henrik Olausson, VD på Projob Workwear AB, är mycket nöjd med avtalet:
"Projob arbetskläder är väldigt stolta över att bli en långsiktig partner till den svenska BAUHAUS-ligan i Speedway. Som företag har vi tagit stora kliv de senaste åren och detta är ytterligare ett steg i rätt riktning. Vi vill hjälpa till att bygga sporten och intresset kring den samtidigt som vi vill vara nära våra kunder. Speedway är både folkligt och rejält, precis så som vi vill att våra produkter ska uppfattas."

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram avtalet är väldigt positiv till att Projob Workwear AB blir en ny huvudpartner till svenska högsta ligan:
"Det känns givetvis väldigt bra att ett så starkt varumärke som Projob Workwear AB kommer in som huvudpartner för den svenska BAUHAUS-ligan. Det visar än en gång att det finns ett stort intresse för svensk speedway och att den plattform som ESS kan erbjuda sina samarbetspartners är relevant och intressant."

För mer information, kontakta gärna:
Henrik Olausson, VD Projob Workwear AB, 073-097 12 22, www.projob.se
Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93
Mikael Holmstrand, ordförande ESS, 0706-92 51 30

FAKTA PROJOB WORKWEAR AB Projob Workwear AB är en av Sveriges ledande producenter av profil- och arbetskläder för bygg, industri och service. Företaget är baserat i Dingle utanför Uddevalla och säljs idag via återförsäljare på ca 25 marknader i Europa och Nordamerika. Projob Workwear AB ingår i New Wave Group som är en tillväxtkoncern med ca 2000 anställda som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken samt produkter till företags-, sport-, gåvo- och inredningssektorn. www.projob.se