• Ligasponsorer

Tisdag Tis 28 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Torsdag Tor 27 Juni Jun
Torsdag Tor 4 Juli Jul
Tisdag Tis 9 Juli Jul
Torsdag Tor 25 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep

Truppen som startar 2020

6 december 2019 16:55
TRUPPEN

Första december var deadline för att anmäla de förare som ska starta säsongen 2020. För Lejonens del innebar det att en förare lämnas utanför


Under höstens lagbygge blev det till slut så att vi kontrakterade nio förare med officiellt snitt i och med det sista kontraktet som skrevs med Timo Lahti. Det innebar att en förare måste lämnas utanför den trupp som vi registrerar hos förbundet och startar säsongen med. Efter mycket resonerande fram och tillbaka föll vårt val på Adrian Gala.

När vi skrev kontrakt med Adrian var tanken och informationen från hans sida att han skulle fokusera på Sverige och Polen nästa år. Sedan dess har han skrivit kontrakt med klubbar både i Danmark och Ryssland också. Framförallt det danska engagemanget gör att vi väntar med att ta in Adrian. Vi kommer köra ett antal matcher tisdag och torsdag samma vecka nästa säsong. Dels vill vi då kunna hålla ihop laget, vilket var ett uppskattat och framgångsrikt sätt att bygga gemenskap på den gångna säsongen, och dels vill vi inte riskera att någon kör en match mellan våra matchdagar och riskerar en skada som skulle sätta laget i en svår sits.

Samtidigt är det så att med nästa säsongs transferkort istället för transferfönster så kommer vi att kunna plocka förare fram och tillbaka vid tre tillfällen efter den andra omgången och fram till att 75% av grundserien är körd, dvs 12 matcher om det är nio lag i serien. Gala är fortsatt kontrakterad och när vi ser hur olika förare startar säsongen och hur respektive lands körschema slutligen ser ut kan det mycket väl bli så att Gala skrivs in i laget.