• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Publikfest och slutspelskamp

13 augusti 2019 11:34
INFÖR MATCH

Högintressant speedwayvecka väntar i Gislaved med dubbla hemmamatcher. Första motståndare är Indianerna med världsmästaren Tai Woffinden i spetsen.


Vi går in i grundseriens slutfas med dubbla matcher på hemmaplan denna veckan innan sista omgången körs borta nästa vecka. Vi ser fram emot två riktigt bra matcher mot namnkunnigt motstånd och förhoppningsvis mycket publik på läktarna.

Ikväll ställs vi mot Indianerna vilket också är årets Sponsormatch. Det innebär halva priset på entrén då sponsorerna står för resten. Vi hoppas att publiken verkligen ställer upp på klubben nu och laget ska göra allt i sin makt för att bjuda på samma fina underhållning som vid tidigare hemmamatcher.

Vi har arbetat med banan sedan förra hemmamatchen mot Dackarna och vädret ser ut att bli gynnsamt. Det finns alltså alla förutsättningar för en riktig speedwayfest ikväll.

Våra motståndare har en tid varit hårt skadedrabbat och hamnade då i en dålig trend. Men sedan förra veckan är lagets stora stjärna Tai Woffinden tillbaka och genast lyfte laget till sin tidigare nivå igen när man slog serieledande Västervik på hemmaplan. Vid sidan av Tai mönstrar Indianerna ett komplett lag med lejonbekantingarna Chris Holder och Kenneth Bjerre på övriga heatledarpositioner. Innan skadorna började störa Indianerna toppade dom elitserien ett antal veckor så det är ett tufft motstånd vi tar emot.

Lejonlaget håller vi intakt från förra veckan. Den klassiska devisen att inte ändra på ett vinnande lag får råda och vi tror att vår startsjua är de som är bäst lämpade för dagen. Jaroslaw Hampel gjorde en riktigt bra match sist efter några ojämna prestationer och vi vill ha igång honom så han får förnyat förtroende. Övriga laget har överlag presterat på jämn och hög nivå en tid förutom Kacper Woryna som haft ett antal svaga matcher hos oss och är inne i en intensiv tävlingsperiod. I lördags kom han dock tvåa i SEC så att kvaliteten och farten finns där är det ingen tvekan om så även han får förtroendet ikväll.

De två senaste matcherna har vi kommit igång bra och låtit våra motståndare jaga oss. Förhoppningsvis kan vi få samma start ikväll och komma in i ett bra flyt i hela laget. Vi har slagit två "storlag" de senaste veckorna tack vare en hög lägstanivå i hela laget och målet är givetvis att få till det på samma sätt ikväll.

Så ta med alla du känner, nya som gamla supportrar, och slut upp runt laget ikväll för underhållning i världsklass. Kom i tid då vi hoppas på mycket folk.

Nu kör vi!