• Huvudpartners

Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Torsdag Tor 7 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Torsdag Tor 14 Juli Jul
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Onsdag Ons 14 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 Augusti Aug

Kvällens mål: Årets vändning

29 augusti 2019 12:00
INFÖR MATCH

Det är dags för andra halvlek i kvartsfinalen och Lejonen är fast beslutna om att det fortfarande går att göra match av det här


Tisdagens match blev inte alls vad vi hoppats och ville. Ibland blir det så och i elitidrott finns givetvis inga vinstgarantier. Smederna har gjort sin hemläxa ordentligt sedan sist vi var där och det var ett hungrigt och startsnabbt motstånd som slog oss i första kurvan på samma sätt som vi slog dom där förra gången.

Smederna säger själva att dom gjorde årets bästa match och när dom kör som i tisdags är det inte konstigt att dom vunnit SM två år i rad. Det betyder inte att vi accepterar förlusten och efter matchen hade vi ett långt snack om vad vi själva kan göra för att påverka vår prestation.

Ikväll kommer det handla mycket om det mentala spelet. Kan vi komma i ett tidigt överläge och stressa Smederna så kan allt hända. Som vi såg i tisdags kan poängen rasa iväg snabbt. Vi hade några rejäla "stolpe ut" i början av matchen när Drabik var på väg att fastna i sargen och Kaszprzak som blev stoppad vid en lite för bra start. Såna små marginaler skapar dålig rytm och press. Ikväll hoppas vi att detta slår tillbaka till vår fördel.

Vi har ägnat all kraft åt att intala oss att detta går att vända. Alla andra tankar göre sig icke besvär! För två veckor sedan hade vi ett starkt Indianerna på besök och efter 14 heat ledde vi med 22 poäng. Gör vi samma prestation ikväll kommer sista heatet bli fantastiskt spännande. DET är vad vi har fokuserat på sedan sista heatet gick i Eskilstuna i tisdags och det är målbilden för kvällen.

Vi ska ge detta ett ärligt försök och hoppas att publiken sluter upp och ger sitt bidrag till stämningen. Lyckas vi vore det en grym vändning och inget man skulle vilja missa som speedwaysupporter. Eller hur?

Vi ses ikväll!