• Ligasponsorer

Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Tisdag Tis 8 Juni Jun
Torsdag Tor 17 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 17 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug

Rohan Tungate klar för 2021!

16 november 2020 10:00
TRUPPEN

Endast en plats i truppen för 2021 återstår efter att australiensaren Rohan Tungate skrivit på för ännu en säsong i Lejonen


Idag är vi glada över att kunna leverera ännu ett besked, som många hoppats på angående truppen till nästa år, då vi kommit överens med Rohan Tungate om en fortsättning 2021.

Som vi sagt redan innan årets säsong var slut så har vi strävat efter att arbeta vidare med så många som möjligt av förarna i årets trupp. Vi vill bygga ett lag som trivs ihop och som våra supportrar och sponsorer kan relatera till. I det bygget har givetvis Rohan haft en tydlig plats och därför är det väldigt roligt att vi nu kan presentera honom som klar inför nästa år.

Förutom en kort utflykt till Masarna under 2019 har Rohan kört för oss sedan 2017. Rohan har haft en riktigt bra säsong 2020 och slutade på fjärde plats i snittligan för 2020 i BAUHAUS-ligan, som för övrigt vanns av Robert Lambert. Även i sin polska klubb Łódź i andraligan har han haft en fantastiskt bra säsong och fick även hoppa in som gäst i Ekstraliga i slutet av säsongen. I Polen slutade han på tredje plats i snittligan före bland annat landsmannen Chris Holder.

"Även till nästa år vill vi bygga en trupp som utgör den "köttmur" vi pratat om i år. Det vill säga att vi är jobbiga att möta på alla positioner i laget, som tål formsvackor och skador och som alltid kommer ha tillgång till förare som kan hota alla lag i ligan. Med Rohan i truppen adderar vi ytterligare en förare som i sina bästa stunder håller den absolut högsta nivån", säger Lejonens sportchef Anders Fröjd

"Med Rohan i laget får vi både bredd och spets och en förare som visat tydligt att han vill vara en del av klubben. Han har alltid varit väldigt snabb i Gislaved och under 2020 tog han ett stort steg i sin utveckling och har blivit ännu mer allround. Han var en av våra bärande förare i de matcherna han körde för oss i år och vi ser givetvis fram emot ytterligare en säsong med Rohan som en potentiell heatledare", säger Mikael Holmstrand, lagledare.

Lejonens trupp består därmed av:

  • Rohan Tungate
  • Robert Lambert
  • Oliver Berntzon
  • Nikolai Klindt
  • Mathias Thörnblom
  • Linus Eklöf
  • Casper Henriksson
  • Kacper Woryna