• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Andra halvlek av kvartsfinalen

23 september 2020 11:37
INFÖR MATCH

Dags för returmöte med Piraterna


Gårdagskvällen i Motala gick bättre än förväntat. Vi pratade mycket innan om att det inte får förekomma underskattning med hänsyn till tabellplaceringarna. Fullt fokus från start och att direkt markera vem som ska äga den här matchserien. Det gick precis enligt plan och när vi tittar på de olika omgångarna så vann vi första tre heaten med 8 poäng, andra omgången med 6 poäng och tredje med 4 poäng. 36-18 i paus, dvs dubbelt upp poängmässigt kan såklart innebära lite avslappnad åkning men inte i årets lag. Alla kör max hela tiden och vi var nästan dubbelt upp poängmässigt när vi var klara också.

Mathias och Robert åkte hem med full pott efter att fullständigt ha mosat allt motstånd i sina heat och Nikolai och Rohan tappade bara en poäng vardera. Kacper Woryna hade en ojämn start men bytte cykel till sista heatet och då kom heatseger. Linus kämpade och slet och fick med sig poäng och Casper Henriksson gjorde ett av årets bästa heat när han och Mathias tog en 5-1:a som innebar lagets största interna jubel för kvällen. Det säger lite om känslan i gruppen. Alla vill att alla ska lyckas och jobbar för varandra.

Natten tillbringades på Isaberg. Idag startar några med lite fysträning och andra med vila. Adrian Gala ansluter till laget och tränar tillsammans med Woryna som vill känna på banan innan han åker hem igen. Även Bogdanowicz kommer upp för träning och för att hålla igång. Gemensam lunch med laget samlar ihop gänget igen och sen fokuserar vi på att ta kvartsfinalserien i mål ikväll.

Även idag följer ni oss på C More och givetvis hoppas vi på fortsatt stöd för klubben genom våra Soffbiljetter.

P.S Vi återkommer under dagen med en liten nyhet... ;)