• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

God Jul och Gott Nytt År

24 december 2020 09:00
KLUBBNYTT

Vi visar ofta vår tacksamhet och glädje över våra sponsorer och supportrar. Givetvis önskar vi alla dessa en riktigt fin avslutning på året. Vi vill också rikta oss lite extra till våra fantastiska funktionärer i denna julhälsning.


Året går mot sitt slut och vi hade hoppats få avsluta det med att bjuda våra funktionärer på ett härligt julbord som tack för deras insats för klubben under året. Men tyvärr sätter pandemin stopp för det, precis som det satt stopp för så mycket annat detta märkliga år.

Vi hoppas få en ny chans till det nästa år och vill istället bara rikta ett varmt tack för deras engagemang i klubben. Utan vår funktionärsstab skulle det inte vara möjligt att genomföra något av det vi ägnar oss åt, vare sig på ungdomssidan eller i elitverksamheten.

Gislaveds Motorklubb och Lejonen är idag en av landets absolut bäst skötta speedwayklubbar med härlig bredd på ungdomssidan, en välskött anläggning och en elitklubb dit förare aktivt söker sig för att man vill representera det lag och den känsla som vi arbetet med att skapa i flera år och där förarna känner sig hemma och väl omhändertagna när dom kommer.

Inget av detta hade varit möjligt utan det arbete som våra funktionärer lägger ner och vi är otroligt glada och stolta över att de vill vara en del av detta.

Vi hoppas få se er alla på arenan även nästa år och förhoppningsvis får vi då också ta emot publik och visa upp vår verksamhet igen även för våra supportrar och sponsorer. Tillsammans utgör dessa tre grupper den enighet som gör att klubben existerar.

Ta hand om er alla, så ses vi igen 2021.

God Jul och Gott Nytt År