• Ligasponsorer

Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Tisdag Tis 8 Juni Jun
Torsdag Tor 17 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 17 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug

God Jul och Gott Nytt År

24 december 2020 09:00
KLUBBNYTT

Vi visar ofta vår tacksamhet och glädje över våra sponsorer och supportrar. Givetvis önskar vi alla dessa en riktigt fin avslutning på året. Vi vill också rikta oss lite extra till våra fantastiska funktionärer i denna julhälsning.


Året går mot sitt slut och vi hade hoppats få avsluta det med att bjuda våra funktionärer på ett härligt julbord som tack för deras insats för klubben under året. Men tyvärr sätter pandemin stopp för det, precis som det satt stopp för så mycket annat detta märkliga år.

Vi hoppas få en ny chans till det nästa år och vill istället bara rikta ett varmt tack för deras engagemang i klubben. Utan vår funktionärsstab skulle det inte vara möjligt att genomföra något av det vi ägnar oss åt, vare sig på ungdomssidan eller i elitverksamheten.

Gislaveds Motorklubb och Lejonen är idag en av landets absolut bäst skötta speedwayklubbar med härlig bredd på ungdomssidan, en välskött anläggning och en elitklubb dit förare aktivt söker sig för att man vill representera det lag och den känsla som vi arbetet med att skapa i flera år och där förarna känner sig hemma och väl omhändertagna när dom kommer.

Inget av detta hade varit möjligt utan det arbete som våra funktionärer lägger ner och vi är otroligt glada och stolta över att de vill vara en del av detta.

Vi hoppas få se er alla på arenan även nästa år och förhoppningsvis får vi då också ta emot publik och visa upp vår verksamhet igen även för våra supportrar och sponsorer. Tillsammans utgör dessa tre grupper den enighet som gör att klubben existerar.

Ta hand om er alla, så ses vi igen 2021.

God Jul och Gott Nytt År