• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Lejonprofilen kommer tillbaka

24 juli 2020 11:35
TRUPPEN

Sista pusselbiten i årets lagbygge är nu lagd efter att det står klart att Rohan Tungate återkommer till laget


Australiensaren Rohan Tungate återkommer till Lejonen som sista förare in i truppen inför årets säsong. Rohan kom till Lejonen 2017 och har glatt hemmapubliken många gånger då han oftast varit oerhört snabb i Gislaved. Under 2018 var han den Lejonförare som höjde sitt snitt i särklass mest. Rohan har alltid varit en härlig person att ha i laget och det var väldigt tråkigt när vi förra året tvingades konstatera att han inte fick plats i det lag vi valde att köra med. Han gick då till Masarna och avslutade fjolårssäsongen där och var även tänkt i deras lag inför 2020.

När årets kontrakt skulle omförhandlas utifrån Coronasituationen blev det dock ingen förlängning i Masarna och vi sträckte därför ut handen för en comeback i Lejonen och fick snabbt en överenskommelse på plats. Vi ser väldigt mycket fram emot att ha Rohan tillbaka i laget och Rohan är nöjd över att få möjlighet att komma "hem" till oss. Han har inlett säsongen bra i sin polska klubb och vi vet att han är oerhört snabb när han får det att funka så vi hoppas på en ny fin säsong från hans sida.

I och med det är truppen komplett. Vilka som slutligen kommer att skrivas ur truppen, som får bestå av åtta förare med officiellt snitt, beslutas närmare seriestart då vi behöver få klarhet i vilka förare som är helt tillgängliga utifrån sina förbunds starttillstånd och kontraktsförutsättningar i andra ligor.

Just nu är de polska förarna omgärdade av en hel del frågetecken i dessa avseenden. Därför har vi fokuserat att bygga ett slagkraftigt lag med andra nationaliteter för att skapa oss maximalt handlingsutrymme och har nu en trupp som vi är mycket nöjda med och ser fram emot seriestarten den 11/8.