• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Hemma
Vetlanda
VETS
Borta
Lejonen
LEJ

Årets första derby väntar

16 maj 2019 14:43
Vetlanda Lejonen
INFÖR MATCH

Revanschsuget Lejonen åker till Vetlanda för hett länsderby


Tisdagens hedersamma förlust är glömd och idag styr laget mot Vetlanda och veckans andra bortamatch. Vetlanda är ett av de lag som vi tror att vi kommer slåss om slutspelsplatsena med och därför är matchen givetivs mycket viktig även om det är tidigt på säsongen.

Vi har valt att köra med samma lag båda matcherna denna veckan. Även om vi förväntar oss mer av några förarare än vad de visat på de två första matcherna så handlar det om att skapa trygghet i laget och låta alla komma in i säsongen. Det var också därför vi valde att ge Tomas H Jonasson ett extra heat i nomineringen i tisdags så att han fick ytterligare chans att hitta rytmen.

Idag är det helt nya förutsättningar på en erkänt svår bana. Vi har dock förare som har kört bra här tidigare och givetvis också toppat med de två förra Vetlanda-ikonerna Jaroslaw Hampel och nämnda Jonasson. Vi tror och hoppas att dom kommer vara starka kort för oss ikväll.

Tungate har haft tungt de två första matcherna men får förhoppningsvis fart ikväll med Hampel vid sin sida i första heatet. Törnblom kan mycket bättre än han visade i Kumla och både Kasprzak och Woryna har riktigt bra fart just nu.

Killarna som inte hade match igår har stannat kvar i Sverige och ägnade onsdagen åt mountainbike, träning och avkoppling på Isaberg. Känslan i gruppen är mycket bra och vi har redan hittat en väldigt bra lagkänsla där alla är med och bidrar och snacket i depån är positivt och hjälpsamt.

Vi ser fram emot kvällens drabbning och hoppas att många Lejonsupportrar möter upp oss i vårsolen i Vetlanda. Vi ska göra allt vi kan för att åka därifrån med två friska poäng!