• Huvudpartners

Tisdag Tis 21 September Sep
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 19 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Torsdag Tor 2 Juni Jun
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Torsdag Tor 7 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Torsdag Tor 14 Juli Jul
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug

Lejonen förstärker även på ungdomssidan

15 december 2021 21:20
KLUBBNYTT

Lejonen fortsätter att utvecklas på bred front och satsar sedan flera år även stort på ungdomssidan. Till den satsningen ansluter nu en av Sveriges främsta juniorer Alfons Wiltander, med Lejonen som moderklubb, efter en flerårig utflykt till Vetlanda


Som 4-åring startade Alfons Wiltander från Värnamo sin speedwaykarriär i Lejonen på minsta motorcykeln PW50. Alfons har haft speedwayen med sig sedan barnsben inom familjen och är kusin med Lejonens Casper Henriksson. Efter några år gick han vidare till Vetlanda där han haft ett nära samarbete med Vetlandas tidigare ledare Mikael Wirebrand och utvecklats till en av Sveriges bästa juniorer. Efter nio år i Vetlanda har nu Alfons bestämt sig för att det är dags att komma tillbaka till Lejonen igen och ansluta till en av Sveriges starkaste ungdomssatsningar.

Alfons har representerat Sverige i ungdomslandslaget både på EM och VM nivå och har samlat på sig mycket internationell erfarenhet trots sin unga ålder. Alfons kommer representera Lejonen i 250-serien och siktar även på att bli topp tre individuellt i Sverige på 250cc.

Kommande säsong är sista på 250cc innan det är dags att ta steget upp på stor cykel och målet är att samla på sig så mycket erfarenhet som möjligt och få möjlighet att representera Sverige i NM, EM och VM.

  • "Det känns väldigt bra att få återvända till moderklubben efter nio år i Vetlanda. Det blir en härlig nytändning och jag kommer få stora möjligheter att utvecklas vidare som förare i Lejonens organisation", säger Alfons Wiltander

I Alfons får Lejonens ungdomssatsning ytterligare bredd och klubben får en seriös och hårt satsande förare som tillsammans med våra andra ungdomar utgör en av Sveriges bästa ungdomsföreningar från de yngsta guldhjälmsförarna till killarna som är på gränsen till stor cykel.

Välkommen hem Alfons!