• Huvudpartners

Tisdag Tis 29 Juni Jun
Onsdag Ons 7 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 17 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep

Laguttagning Piraterna - Lejonen

28 juli 2021 13:08
INFÖR MATCH

Lejonen möter i morgon torsdag Piraterna i Motala. Piraterna är sist i tabellen med noll poäng. Men för Lejonens del blir det en svår uppgift då lagets tre GP-förare har GP-tävling och Nikolai Klindt står på skadelistan.


På fredag och lördag är det GP-tävlingar i Wroclaw i Polen. På fredag är det också träning. Samtliga Lejonens tre GP-förare (Robert Lambert, Krzysztof Kasprzak och Oliver Berntzon) är i Wroclaw och är inte disponibla för Lejonen. Samma sak gäller Nikolai Klindt. Lejonen ställer ändå upp med ett mycket bra lag och kommer att köra riders för Robert Lambert. Samtliga förare i Lejonen får köra som ersättare för Lambert.

Piraterna mönstrar sitt absolut bästa lag. Mot slutet har Piraterna varit mycket nära att vinna i Bauhausligan och laget hoppas säkert att första segern kommer mot Lejonen. På spel står också en bonuspoäng. Lejonen besegrade Piraterna i Gislaved med 49-41.

Samtliga Lejonförare måste köra på topp och ta poäng för att Lejonen ska vinna. Med tanke på den fina form som Lejonen visade hemma mot Indianerna bör det gå vägen. Till saken hör också att gårdagens utropstecken Mathias Thörnbom brukar trivas bra i Motala.

De tre utländska förarna i Lejonen har vilodag idag onsdag. De svenska förarna har däremot allsvenska matcher under onsdagskvällen. Linus Eklöf och Mathias Thörnblom tävlar i Eskilstuna och Casper Henriksson kör i Målilla.

Matchen kan ses på plats i Motala och på C More.

Laguttagning

Piraterna

 1. Jakub Jamróg
 2. Tomas H Jonasson (K)
 3. Peter Kildemand
 4. Jonas Seifert-Salk
 5. Oskar Fajfer
 6. Rasmus Broberg

Lejonen

 1. Rohan Tungate (K)
 2. Robert Lambert
 3. Mathias Thörnblom
 4. Jakub Miskowiak
 5. Grzegorz Walasek
 6. Linus Eklöf
 7. Casper Henriksson