• Huvudpartners

Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Idag 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Premiärdags

1 juni 2021 14:44
INFÖR MATCH

En lång väntan är över. Ikväll klockan 19.00 går startskottet för årets BAUHAUS-liga. Lejonen börjar med tuffast möjliga motstånd borta mot Indianerna


Det har varit en lång väntan sedan vi lämnade Avesta i september efter att ha blivit utslagna i semifinalen. Vi summerade ändå förra säsongen till en framgång och klubbens första SM-medalj på många år i form av ett brons.

Redan på väg hem därifrån började planerna på årets säsong. Vi hade redan kontrakterat några av våra svenska förare i form av Linus Eklöf och Mathias Thörnblom och vi hade aviserat för hela laget att vi ville diskutera kontraktsförlängningar med alla för att fortsätta bygga kontinuitet med ett lag som gillar att arbeta ihop och som våra supportrar och sponsorer kan relatera till. De allra flesta förarna finns därmed också kvar i dagens trupp och vi har kryddat den med hemvändaren Oliver Berntzon och världens just nu bästa junior Jakub Miskowiak.

Vi har en trupp vi är nöjda med och en bredd som kommer ge oss angenäma problem nästan varje vecka. Vår ambition är att köra med våra svenska förare så mycket som möjligt vilket innebär att våra utländska förare slåss om tre platser. Ikväll tar vi med oss Robert Lambert, Nikolai Klindt och Rohan Tungate till Kumla, vilka vi anser just nu är de bästa för dagen. Att ha kvar nämnda Miskowiak på bänken ihop med Jaroslaw Hampel och GP-föraren Krzysztof Kasprzak säger en del om bredden på vårt lag.

En säsongspremiär är alltid lite oviss. Våra förare har kört olika mycket i Sverige och Europa och med varierat resultat. Vi har historiskt haft lite tufft i Kumla och Indianerna mönstrar ett starkt lag och är tippat som en toppkandidat i årets liga. Men vi åker dit med gott självförtroende och vet att om hela laget gör det dom ska så kommer vi att åka därifrån med 2 poäng.

I år kommer vi att kunna få en del extra rapportering från vissa av våra matcher på vår Facebook sida. Ikväll är en sådan match så följ oss gärna där så kommer det lite mer information runt matchen löpande inför och under kvällen.

Som vanligt följer ni matchen på C More.

Vi är laddade och ser fram emot att äntligen få se tejpen gå upp.

Nu kör vi!