• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Piotr Pawlicki gör comeback i Lejonen

2 mars 2020 18:00
TRUPPEN

Efter ett års frånvaro från Lejonflocken återkommer Piotr Pawlicki till truppen inför 2020 års säsong


Som tidigare kommunicerats pågår en utredning i Polen runt Maksym Drabik som under hösten fick en otillåtet stor dos näringstillskott av sin klubbläkare. Utredningen har dragit ut på tiden och vi vet idagsläget inte när domen kommer och hur processen efter den kan komma att se ut. Utredningen kan leda till alltifrån böter till en längre avstängning. Eftersom Maksym är en av lagets bärande förare som heatledare bestämde vi oss så snart vi fick situationen klar för oss att vi måste gardera oss och säkra upp truppen om det blir en avstängning.

Vi har haft en ömsesidigt bra kontakt med Piotr sedan han lämnade klubben efter 2018 och när vi ställde frågan till honom var hans val att komma tillbaka till oss enkelt. Vi har skrivit ett ettårsavtal med honom och väljer när vi tar in honom i truppen med ett av våra tre transferkort.

I Piotr får vi en mycket professionell förare med hög kapacitet som kan klubben och vår bana väl. 2017 var han Lejonens klart bästa förare, medan såväl han som laget hade ett tyngre 2018. Under 2019 kom han in i Dackarnas trupp när dom drabbades av skador tidigt på säsongen. Han gjorde 16 matcher och höjde sitt snitt till 1,800 vilket var näst bäst i laget efter Maciej Janowski. I polska ligan blev han än en gång mästare med sin moderklubb Lezno där han är lagets stora frontfigur och ledare.

Det känns oerhört bra att ha knutit Piotr till oss igen vilket skapar en trygghet och bredd i truppen och ger oss gott om alternativa laguppställningar. Skulle det visa sig att sitationen med Drabik endast leder till böter ser vi det som en angenäm situation som ger oss än fler alternativ att hantera truppen när vi ser hur säsongen startar för våra olika förare.

Välkommen tillbaka Piotr!