• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Ny vecka - nya utmaningar

27 maj 2019 22:34
Dackarna Lejonen 190528
INFÖR MATCH

Efter förra veckans succéseger mot svenska mästarna styr Lejonen mot Målilla för bortamatch mot Dackarna.


Förra veckan kunde vi glädja vår hemmapublik med en fantastiskt bra och underhållande match som kröntes med en välförtjänt seger. Den känslan och det självförtroendet tar vi med oss in till veckans svåra bortamatch mot Dackarna.

Vi gör en förändring i laget mot förra veckan och låter Kevin Wölbert göra elitseriepremiär för Lejonen. Kevin har funnits med i tankarna i flera veckor och nu är det dags att han får ta klivet in i laget på Nikolai Klindts plats. Nikolai har haft ett intensivt schema de sista dagarna med viktig match i Polen i söndags och ett dubbelmöte i England under måndagkvällen. Det är för stor risk att ha honom i laguppställningen med det måndagsschemat. Skulle något hända har vi ingen möjlighet att hinna få hit en annan förare på så kort varsel. Kevin har visat en hög och jämn nivå i flera tävlingar ute i Europa men vi vet också att elitserien är en tuff liga. Samtidigt gör nu hans och övriga lagets snitt att vi kan placera honom på reservplats och därmed ett lite enklare motstånd i några heat.

Det gör också att Tomas H Jonasson kör som ordinarie och placeras tillsammans med Jaroslaw Hampel i tre av sina ordinarie heat. Ett radarpar sedan många år i Vetlanda som vi nu hoppas ska ge oss samma fina poängskörd. Tomas tog fullt i Polen i söndags och hemma förra veckan visade Tomas också sin kapacitet.

Övriga laget känns stabilt och Målilla är en bana som många förare gillar. Som vanligt gäller det att hela laget presterar på en jämn och hög nivå för att vi ska kunna plocka poäng mot ett Dackarna som får tillbaka GP-stjärnan Patryk Dudek efter skadefrånvaro.

Stämningen i truppen är mycket god och vi kommer samla förare och mekaniker för gemensam lunch och för att ha lite kul avkoppling tillsammans innan det är dags att bege sig mot arenan och försöka ta årets första bortaseger!