• Ligasponsorer

Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt

Maksymilian Bogdanowicz tillbaka i Lejonen

28 februari 2020 12:00
TRUPPEN

Lejonen utökar truppen med ännu en ung svensk förare när Maksymilian Bogdanowicz gör comeback i klubben


Maksymilian Bogdanowicz körde i Lejonen 2016 genom samarbetet med hans moderklubb Gnistorna. Därefter har Maks, som har både svenskt och polskt medborgarskap, kört tre säsonger i Polen. Han är född 1998 och under 2019 innehade han en av juniorplatserna i Torun i högsta ligan. Säsongen var en besvikelse för för både Maks och laget som kom sist och åkte ur Ekstraliga. Året innan dess körde han för Gniezno i andraligan och hade en mycket bra säsong och slutade på fina 1,378 i snitt, endast 20 år gammal, så kapaciteten finns definitivt.

Maks bor strax utanför Malmö och återvänder nu till svenska seriesystemen. Med sitt ingångssnitt på 0,5 tar han ingen plats i truppen men vi ser honom som en av de absolut starkaste 0,5:orna i serien med stor potential. Han är seriös, åker alltid på de bästa grejerna och har stor erfarenhet för sin ålder.

Lejonen kommer under 2020 att finnas representerade i samtliga serier och därför är det skönt att ha stor bredd på de svensklicensierade förarna för att kunna hantera en lång säsong. Välkommen tillbaka till klubben Maksymilian.