• Huvudpartners

Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Torsdag Tor 17 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Onsdag Ons 7 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 17 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep

Välkommen hem Oliver Berntzon!

23 oktober 2020 12:24
TRUPPEN

Efter fem år i exil i andra smålandsklubbar kommer nu beskedet Lejonens fans längtat efter: Oliver Berntzon återvänder hem till moderklubben!


Det har varit många glädjeämnen för Oliver Berntzon den senaste tiden. I slutet av augusti kvalificerade han sig för VM-serien 2021. I tisdags blev han pappa för första gången och idag kan vi presentera att han återvänder hem till moderklubben Lejonen inför 2021 års säsong. Ett besked som vi är otroligt stolta och glada att kunna meddela våra supportrar och sponsorer.

Oliver representerade Lejonen senast 2015 när vi gjorde comeback i elitserien. De tre senaste säsongerna har Oliver representerat Dackarna och innan dess gjorde han två säsonger för Vetlanda.

-Vi har såklart hållt kontakten med Oliver genom åren men har stor respekt för att han velat utvecklas och utmana sig själv i andra klubbar. Desto roligare nu att då få chansen att arbeta med Oliver och hans team igen, säger Mikael Holmstrand, lagledare.

-Oliver är en komplett förare. Mycket mer nu än när han senast körde för oss. Han är lika bra hemma som borta och då vi redan har ett mycket hemmastarkt lag måste en förare som ska ta plats i vår trupp kunna bidra på alla typer av banor, vilket Oliver definitivt kan, säger Anders Fröjd, sportchef och lagledare.

-Han har utvecklats successivt för varje år och är redo för nästa steg både i Sverige och internationellt. Att han kör GP-serien nästa år kommer ge nya nyttiga erfarenheter som vi också kommer ha nytta av i laget när det drar ihop sig i slutet av matcherna, fortsätter Fröjd.

-Vi har arbetat målmedvetet inom klubben i flera år med bygga upp klubbens attraktivitet både bland supportrar, sponsorer och förare. Att vi nu lyckas knyta till oss en egen produkt med rötterna i bygden är såklart både bra för vårt varumärke och väldigt roligt rent sportsligt, avslutar Mikael Holmstrand.

Varmt välkommen hem till Lejonen Oliver!

Missade ni presentationen av Oliver i Lejonmagasinet kan ni se det igen här