• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Timo Lahti fortsätter i Lejonen

22 november 2019 12:59
TRUPPEN

Lejonen förstärker och breddar truppen när Timo Lahti blir klar för sin tredje säsong i klubben


Med en dryg vecka kvar till att truppen för 2020 ska registreras så kan vi presentera ytterligare en förtärkning av laget då vi är överens med Timo Lahti om en fortsättning i klubben.

Efter säsongen konstaterade vi att Timos ekonomiska förväntningar inte matchade våra förutsättningar och vi valde att tacka nej till hans tjänster eftersom klubben och ekonomin kommer alltid gå före enskilda förare. Timo har dock visat hela hösten att han vill vara kvar genom att hålla diskussionen igång och vi har hela tiden haft en förhoppning om att kunna ha en större bredd på de svensklicensierade förarna om de ekonomiska förutsättningarna är rätt.

Till nästa säsong har Mathias Törnblom fått ett kontrakt i Polen, vilket är väldigt välförtjänt och roligt, men som också innebär en ökad belastning på honom som förare. Förutom Mathias har vi två unga killar i Casper Henriksson och William Björling som också kommer att köra i division 1 och allsvenskan och där det är naturligt att form och ork kommer gå upp och ner under en säsong. Vi ser därför att Timo blir en mycket bra breddning av truppen och att vi kommer kunna köra med fler svensklicensierade förare i laguppställningen under 2020.

I år bröt Timo foten i vår första match vilket påverkade hans säsong. Han slutade på en liten sänkning av snittet till 1,358 men vi har större förväntningar än så på Timo om han får vara hel.

Timo tar en officiell plats i truppen vilket innebär att någon av våra andra kontrakterade förare inte kommer att registreras in i truppen från start. Nästa säsong införs ett nytt transfersystem och alla klubbar får tre transferkort att använda under säsongen vilket gör att vi kan lyfta in och ut förare som inte funkar eller passar in i lagbygget. Vilken förare som vi väljer att ställa utanför från start kommer beslutas under nästa vecka då vi behöver få klarhet i några förares eventuella engagemang i andra ligor och se hur risken för kollisioner i matchschema ser ut.