• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Kacper Woryna klar för 2021

10 oktober 2020 20:14
TRUPPEN

Lagbygget till nästa säsong pågår för fullt och nästa pusselbit innebär att en publikfavorit stannar


Vi arbetar vidare med lagbygget inför nästa säsong och kan nu presentera att Kacper Woryna är klar för sin tredje säsong i Lejonen. Kacper är född 1996 och kom till oss 2018. Efter sitt första år i elitserien var han förra året den enda förare i Lejonen som körde samtliga matcher under säsongen och framförallt på hemmaplan bjöd han många gånger på rafflande och mycket underhållande åkning. Både 2019 och 2020 har han deltagit i Europamästerskapet, SEC. Förra året tog han en fin fjärdeplats och följde i år upp med en åttondeplats.

2020 har Kacper bara kört tre matcher för oss på grund av Coronarestriktionerna man haft i Ekstraliga. Borta mot Dackarna var han mycket bra, kvartsfinalen i Motala var godkänd, medan semifinalen i Avesta gick sämre. Säsongen har varit en utmaning för Kacper då han förväntats bära sitt Rybnik, som är hans födelsestad och moderklubb, under sin första säsong i Ekstraliga. Rybnik har även haft Robert Lambert i truppen och det är egentligen bara dessa båda lejonförare som levererat i Rybnik som kom sist och åkte ur högsta ligan efter bara en säsong. Pressen har varit enorm på Kacper och han hade velat köra mer i Sverige men det polska schemat har inte möjliggjort det.

Nästa säsong byter han klubb i Polen då han vill köra kvar i Ekstraliga och vi tror att det kommer bli ett lyft för honom och vi är trygga i att hans kapacitet är betydligt högre än det snitt han har i Sverige. Kacper är en härlig person att ha i laget. Lagets komiker vid sidan av plan och kommunicerar på felfri engelska, samtidigt som han är otroligt seriös och kommer alltid väl förberedd med sitt bästa material att åka på.

Vi räknar med att även nästa säsong kommer innebära påverkningar från Coronapandemin och bygger därför laget nu på förare som verkligen vill köra i klubben och accepterar den försiktiga budget vi måste arbeta efter. Kacper tackade ja till vårt kontraktförslag med vändande post och både vi och han ser fram emot en ny säsong för Lejonen.