• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Biljett- och kioskinformation inför Västerviksmatchen

20 juni 2021 21:31
INFÖR MATCH

Inför nästa hemmamatch utökar vi servicen kring biljett- och kioskköp för att förenkla för vår publik.


Första hemmamatchen är avklarad och äntligen fick vi ta emot publik igen, om än begränsad till antalet. Biljettköpen via Tickster fungerar utmärkt och många har varit positivt överraskade över hur enkelt och snabbt det var. Detta skapar inte heller några köer i våra entréer vilket är ett av många krav i nuvarande restriktioner. Sök på Lejonen på www.tickster.com eller klicka direkt på "Köp biljett" under Nästa hemmamatch på startsidan.

För att möjliggöra för de som ändå vill köpa en biljett kontant eller behöver hjälp med bokningen utökar vi också servicen inför kommande hemmamatch mot Västervik den 22:a juni.

Under måndagen den 21/6, kl 9-13, samt under tisdagen den 22/6, kl 9-13 samt 15-17 erbjuds möjlighet att köpa biljett direkt på kansliet. Betalning sker då via Swish eller kontant. Det är fortfarande 500 personer som är max i antal besökare och först till kvar gäller.

I arenans kiosker gäller Swish som huvudsaklig betalningsmetod av smittskyddsskäl. Vid kommande match kommer vi också erbjuda möjlighet att betala kontakt men kräver då jämna pengar då kontanthantering ska undvikas under rådande restriktioner. Samma sak gäller parkeringen där Swish eller jämna pengar krävs (20 kronor).

Tillsammans hjälps vi åt att förhålla oss till restriktionerna och ändå möjliggöra flera olika sätt att handla såväl biljetter som i kioskerna.