• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Svår bortamatch väntar

8 juni 2021 13:30
INFÖR MATCH

Förra veckans premiärseger är lagd till handlingarna. Nu väntar en ny svår bortamatch mot Eskilstuna Smederna


Premiären är avklarad och vi fortsätter även i omgång två med att köra mot ett tufft motstånd på bortaplan. Den här gången står Smederna för värdskapet. Smederna "sparade" sig igenom förra säsongen när man inte kom till start i BAUHAUS-ligan. I år är man dock tillbaka och nu sparar man däremot inte på krutet utan har en mycket kompetent trupp fullt i nivå med de lag som gjorde att de bärgade tre raka SM-guld åren innan.

För vår del rullar vi på några förare i truppen precis som vi sagt att vi kommer göra under större delen av säsongen. Många förare åker ganska lite i Polen och eventuellt övriga ligor så det är bra att erbjuda körtillfällen och ha många igång.

Som vanligt gäller det att laget levererar från alla positioner för att vi ska kunna gå segrande ur striden. Förra veckan blev vi bortskämda med att 3-4 förare levererade på en oerhört hög nivå. Det kan vi inte alltid räkna med och måste istället försöka få alla att bidra med sina poäng enligt matchkalkylen.

Smederna är ett starkt hemmalag anfört av Pontus Aspgren och halva ryska landslaget toppat med lagkapten Michael Jeppsen Jensen som alltid levererar i Sverige. Eskilstunas bana har våra svenska killar redan varit och kört på i år under Garageportexperten Cup och våra utländska förare känner också banan väl så vi tar oss an årets kanske svåraste bortamatch med gott självförtroende och hoppas på en spännande fight som ikväll kan följas som kvällens huvudmatch på Sportkanalen med sändningsstart 18.50.