• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Våra identiteter 2022

28 februari 2022 21:28
KLUBBNYTT

Säsongen närmar sig och det innebär en mängd förberedelser på olika håll. En sådan är bland annat en uppdatering av våra logotyper för att samla ihop klubbens olika identiteter och lag.


Gislaveds Motorklubb är en av landets äldsta speedwayklubbar med en logga som funnits mycket länge och med de gula och röda färgerna hämtade ur Smålands landskapsvapen såväl som Gislaveds kommuns sköld. Denna logga utgör givetvis grunden till vår grafiska identitet. Till det lägger vi också loggan för vårt allsvenska lag Smålänningarna som vi i år sköter själva och där fyra hemmamatcher kommer att gå i Gislaved. En smärre färgjustering har gjorts från förra året för att bättre matcha GMK:s grunder.

Lejonloggan har funnits i några olika uppsättningar de senaste åren och mestadels presenterats som en rektangulär logga med lejonhuvudet och texten Lejonen Speedway, alternativt lejonhuvudet ensamt utan beskrivande text. Den loggan har nu uppdaterats för att bättre matcha GMK och få ihop helheten kring våra olika lag och för att få en större tydlighet i vår verksamhet. Lejonen för elitlaget, Smålänningarna för det allsvenska laget och GMK för våra ungdomslag. Den runda formen på nya Lejon-loggan passar också bättre med övriga elitlags form vilket också är en del i att ligalagen arbetar mer tillsammans med t.ex. gemensam marknadsföring och där lika format underlättar.

Med dessa identiteter och aktiviteterna inom respektive lag är GMK en av landets mest aktiva speedwayklubbar med egna lag och förare i samtliga serier från ungdom till elit. Något vi är oerhört stolta för och ser fram emot att fortsätta satsa på.