• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Bli medlem

Bli medlem i Gislaveds Motorklubb

Medlemsavgiften för 2024 är följande.
Vuxen: 300 kr
Ungdom (under 18 år): 200 kr
Familj: 500 kr

Varför ska jag vara medlem?

Alla som gillar Lejonen ska självfallet vara medlem i Gislaveds Motorklubb. Som medlem får du ett personligt medlemskort. Du får gå på medlemsmöten och får information om klubben och klubbens verksamhet. Medlemsavgifter utgör en betydelsefull intäkt i klubbens verksamhet och en förutsättning för att klubben ska kunna upprätthålla en god medlemsservice. 

Alla förare, ledare och funktionärer i klubben ska vara medlemmar i klubben.

Ny medlem?

Som ny medlem i Gislaveds Motorklubb får du tillsammans med ditt välkomstbrev en "Lejonpin" och ett klistermärke som visar att du är en av oss.

Guldklubben och Silverklubben

Om du som privatperson vill sponsra klubben kan du göra det genom att bli medlem i Gluldklubben eller Silverklubben. Medlemsskapet kostar 1 000 kr i guldklubben och 500 kr i Silverklubben. I båda fallen ingår medlemsskap i Gislaveds Motorklubb (värde 200 kr) och att man presenteras med namn på hemsidan som privatsponsor. 

Betalning med inbetalningskort

Medlemsavgiften samt avgifterna till Guldklubben och Silverklubben kan betalas med ett vanligt inbetalningskort till bankgiro 143-0354. På inbetalningskortet ska du ange ditt namn, de sex första siffrorna i ditt personnummer, din adress och ditt telefonnummer. Om betalningen avser en familj, ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

Du kan också mejla dina uppgifter till [email protected] eller ringa 0371-142 75 och få inbetalningskort skickat till dig.

Betalning via internetbank

Du kan även betala in avgifterna via din internetbank till bankgiro 143-0354. Du ska ange ditt namn, de sex första siffrorna i ditt personnummer, din adress och ditt telefonnummer. Om betalningen avser en familj ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

Betalning via Swish

Det går också bra att betala in avgifterna via Swish: 123 141 07 11 (Gislaveds Motorklubb). På meddelandet skriver du de sex första siffrorna i ditt personnummer, ditt namn, din adress och ditt telefonnummer om det får plats. Om betalningen avser en familj ska namnen och de sex första siffrorna i personnumren anges på samtliga personer som medlemskapet avser.

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en dataskyddsförordning som reglerar hur vi får använda personuppgifter. 

Lejonen sparar uppgifter om dig som är medlem i Gislaveds Motorklubb. Vi sparar dina uppgifter för att Svemo och Riksidrottsförbundet kräver att vi för register över våra medlemmar. Dina personuppgifter används för att vi ska ha möjlighet att skicka meddelanden, kallelser m.m. till dig och för att skicka statistik till Svemo. Dina personuppgifter lämnas inte ut till någon annan.

Om du inte samtycker till att vi sparar dina personuppgifter, kan du tyvärr inte vara medlem i Gislaveds Motorklubb.