• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Gå på match

Biljetter 2023 - Bauhaus-ligan

Speedwayen har under en tid lidit av sjunkande publiksiffror och det är ingen hemlighet att vi behöver publiken för att har råd med vår verksamhet. 2022 var Lejonen det lag som stack ut och ökade sina publiksiffror vilket vi är glada och stolta över. En del i detta tror vi är att vi hållit förmånliga priser för köp via Tickster. Därför kommer vi fortsätta att rabattera biljetterna kraftigt där även för 2023. Priset för en ståplatsbiljett 2023 blir därför 180 kronor inklusive serviceavgift om man köper sin biljett via www.tickster.com 

För barn och ungdomar upp till och med 17 år är det fri entré. Så oavsett om du är en enskild besökare eller tar med hela familjen så kan vi erbjuda en elitidrott i världsklass till ett mycket förmånligt pris. 

Väljer man att köpa biljett i entrén på matchdagen kostar det 220 kronor eftersom det kräver mer av klubben i personal och kassahantering. För de som vill köpa till sittplats sker det direkt på plats. Läktaren direkt efter starten kostar 40 kronor och övriga läktare kostar 20 kronor. Betalning kan ske med kort, Swish eller kontanter. 

I entrépriset ingår program (klappra). 

För säsongen finns också möjlighet att boka VIP-biljetter inklusive mat i vår VIP-restaurang. Bokningar till dessa görs via mejl till [email protected] eller [email protected]

 

Biljetter allsvenskan

Under 2023 har klubben även ett eget allsvenskt lag i form av Gislaved Speedway. Entré till dessa matcher löses på plats och kostar 110 kr.