• Huvudpartners

Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Torsdag Tor 7 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Torsdag Tor 14 Juli Jul
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Onsdag Ons 14 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 Augusti Aug

Gå på match

Biljetter 2023 - Bauhaus-ligan

Speedwayen har under en tid lidit av sjunkande publiksiffror och det är ingen hemlighet att vi behöver publiken för att har råd med vår verksamhet. 2022 var Lejonen det lag som stack ut och ökade sina publiksiffror vilket vi är glada och stolta över. En del i detta tror vi är att vi hållit förmånliga priser för köp via Tickster. Därför kommer vi fortsätta att rabattera biljetterna kraftigt där även för 2023. Priset för en ståplatsbiljett 2023 blir därför 180 kronor inklusive serviceavgift om man köper sin biljett via www.tickster.com 

För barn och ungdomar upp till och med 17 år är det fri entré. Så oavsett om du är en enskild besökare eller tar med hela familjen så kan vi erbjuda en elitidrott i världsklass till ett mycket förmånligt pris. 

Väljer man att köpa biljett i entrén på matchdagen kostar det 220 kronor eftersom det kräver mer av klubben i personal och kassahantering. För de som vill köpa till sittplats sker det direkt på plats. Läktaren direkt efter starten kostar 40 kronor och övriga läktare kostar 20 kronor. Betalning kan ske med kort, Swish eller kontanter. 

I entrépriset ingår program (klappra). 

För säsongen finns också möjlighet att boka VIP-biljetter, eller den något enklare serveringen som befinner sig framför ordinarie restaurang. Bokningar till dessa görs via mejl till [email protected] eller [email protected]

 

Biljetter allsvenskan

Under 2023 har klubben även ett eget allsvenskt lag i form av Gislaved Speedway. Entré till dessa matcher löses på plats och kostar 110 kr.