• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Lejonen prisade på näringslivsgala

13 april 2024 16:08
Klubbnytt

Under fredagskvällen hölls Gislaveds Näringslivsgala med bland annat Lejonen som pristagare


Restaurang Höganloft på Isaberg var fyllt till bredden av gäster på Gislaveds Näringslivsgala 2024 när ett antal prestigefyllda priser skulle delas ut.

Inramat av James Bond-tema och musik från lokal operasångerska till pop med Martin Stenmark varvat med prisutdelningarna från scenen skapades en härlig feststämning. När det blev dags för priset till "Årets Attraktivitet" gick priset till Lejonen Speedway för klubbens arbete med att sätta Gislaved på kartan både nationellt och internationellt. Med en anläggning och organisation av högsta klass fick klubben 2023 arrangera sin största internationella tävling någonsin i form av GP Challenge. Detta tillsammans med att klubben lockar allt från internationella storstjärnor till lokala talanger att representera klubben och dra tusentals åskådare till sina hemmamatcher imponerade på såväl juryn som övriga gäster.

På plats för att representera klubben var lagledarduon Anders Fröjd och Mikael Holmstrand.

"Det är givetvis otroligt hedrande för klubben att få ett pris som detta med tanke på hur många duktiga aktörer det finns lokalt som visar upp Gislaved på olika sätt. Detta är verkligen ett pris till HELA klubben, dess funktionärer, supportrar, medlemmar och sponsorer som gör det möjligt för oss att erbjuda elitidrott på högsta nivå år efter år", säger Mikael Holmstrand.

"Priset visar på en stor acceptans för det vi gör tillsammans i Lejonen och att vi är en organisation som bidrar positivt till regionen. Ett viktigt erkännande i en miljö där vi både har befintliga och potentiella sponsorer", kommenterar Anders Fröjd priset.

Lejonen vill rikta ett stort tack till Gislaveds Kommun och Näringslivsrådet i Enter Gislaved för priset och en lyckad kväll, samt till Södra Hestra Sparbank som prissponsor.