• Ligasponsorer

Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt

Linus Eklöf stannar i Lejonen!

9 september 2020 20:27
TRUPPEN

En intensiv säsong pågår och samtidigt börjar lagbygget till nästa år. Vi är väldigt glada över att kunna presentera Linus Eklöf som förare i Lejonen även 2021


Linus kom in sent i årets trupp efter att Smederna valt att inte ställa upp i BAUHAUS-ligan. Smedprofilen med tre raka SM-guld förknippas hårt med laget från sin hemstad och oavsett om Lejonen skulle bli en nödlösning för 2020 eller inte så ville vi ge honom chansen då vi vet hans kapacitet.

  • "Linus har verkligen gått rakt in i både laget och klubben och haft en mycket bra säsong. Det syntes direkt att engagemanget var helhjärtat och redan för ett antal veckor sedan var vi klara över att vi ville visa Linus vår uppskattning och erbjuda honom ett kontrakt över 2021" säger Mikael Holmstrand, en av Lejonens lagledare.

  • "Jag har jobbat med Linus tidigare i Griparna och vet att det är en bra kille. Han har visat det gång på gång även i Lejonen och gör en riktigt bra säsong så här långt. I vårt lagbygge för nästa år kommer han få en viktig och klar roll vilket han uppskattar" säger Anders Fröjd, sportchef och lagledare.

  • "Vi arbetar mycket med att få ett lag som fungerar som grupp. Vi är inte den största klubben men jobbar hela tiden med att skapa förutsättningar för våra förare att göra ett bra jobb, ha kul och trivas med allt runt omkring. Linus personlighet passar perfekt in i den tanken. Han är aktiv i depån och en riktig lagspelare. Vi är väldigt glada över att redan nu kunna presentera Linus som lejonförare även 2021" avslutar Holmstrand och Fröjd.