• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Oliver Berntzon förblir Lejon

31 oktober 2023 16:00
TRUPPEN

Första man ut att presenteras i kommande års trupp är en förlängning i form av Oliver Berntzon. Men han har reda sällskap av ett bekant namn i truppen


Det har blivit dags att starta presentationen av klara förare för kommande år. Fleråriga avtal är ovanliga inom speedway men i år har vi förmånen att redan ha med oss Mathias Thörnblom in i truppen eftersom vi i början av året tecknade ett tvåårigt avtal i samband med att han lånades ut till Piraterna. Mathias skadades tyvärr tidigt och körde inga matcher i de svenska ligorna och får därmed behålla sitt ingångssnitt från 2022 på 1,356.

Första "nya" påskriften för nästa säsong blir därmed förare nummer två i truppen och vi är väldigt glada att det är hemmasonen och lagkapten Oliver Berntzon som vi kommit överens om en förlängning med.

Efter ett väldigt fint år 2022 har Oliver under 2023 haft en ojämnare säsong vilket resulterar i att han kommer in i truppen med ett väldigt förmånligt snitt utifrån förmågan han besitter. Han har alla förutsättningar att bli en av ligans största snitthöjare kommande år och vi har sedan första tanke haft Oliver som en av hörnstenarna i vårt lagbygge.

Våra egna produkter är otroligt viktiga för oss och med Olivers lokala förankring hos såväl publik som sponsorer och stora engagemang för klubben och laget är han en av våra självklara frontfigurer. Vi ser fram emot att ha med oss Oliver i Lejonens färger även nästa år.