• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Lejonen förändrar i truppen

30 juni 2023 14:59
TRUPPEN

Inför andra halvan av grundserien gör Lejonen några förändringarna i truppen. Ut går Peter Ljung, som ersätts av vår allsvenska förare Robert Chmiel


Säsongens första halva har inte blivit vad vi hoppades på med skador och ojämn form på många förare. Inför den avslutande halvan ser vi ett antal olika laguppställningar som möjliga och där vi inte kommer kunna erbjuda Peter så många körtillfällen. Vi har meddelat Peter att han är fri att söka en ny klubb och glädjande nog har det löst sig för honom snabbt då han istället kliver in i Piraternas lag. Vi tackar Peter för tiden hos oss och önskar honom varmt lycka till.

In kommer istället Robert Chmiel från vårt allsvenska lag. Robert har dominerat stort i årets allsvenska och har just nu ett snitt på 2,550. Han gjort sig förtjänt av att få prova på högsta ligan i Sverige och kör även mycket bra i sitt polska lag Opole. I Bauhausligan går han in på snittet 1,340.

Inom kort ser det också ut som att vi kan få tillbaka Dominik Kubera efter hans ryggskada. Han har tränat i veckan och är uttagen till kvällens match med Lublin. Om han kör den kommer han automatiskt att skrivas in i vår trupp då han nu är utskriven som skadad. Då är vi en förare för mycket och ytterligare någon kommer i så falla att skrivas ut truppen inom kort. Vem detta blir återkommer vi till när det är aktuellt och alla förutsättningar är kända.