• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Bortamatch mot Smederna ikväll

6 augusti 2019 14:55
INFÖR MATCH

Lejonen styr mot Eskilstuna under eftermiddagen för match mot Smederna


Med förra veckans fantastiska seger hemma mot Dackarna i ryggen så styr vi nu mot Eskilstuna för bortamatch mot Smederna, de två senaste årens svenska mästare.

Vårt lag ser ut som förra veckan med en ändring då Adrian Gala går ut till förmån för Jaroslaw Hampel. Det har varit lite upp och ner med resultaten för Hampel under säsongen men vi vet vad han kan och har ett stort sparkapital i honom om han kommer tillbaka till den jämna höga nivå han kan åka på. Dessutom har han fler fina resultat bakom sig i just Eskilstuna så vi håller tummarna för att det lossnar i kvällens match. Då kan han bli en joker för oss.

Laget i övrigt går bra i de olika ligor förarna kör för och känslan är väldigt bra. Kacper Woryna har haft många matcher på slutet och som ofta för en ung förare går resultaten lite upp och ner. Han och Hampel kommer troligen vara avgörande för hur vår kväll kommer att se ut.

Vi har med oss sex poängs försprång sedan hemmamatchen i kampen mot bonusen, men först och främst handlar det om att få en bra start på matchen för att kunna störa våra motståndare. Smederna hade en ojämn period i mitten av serien men har de senaste matcherna visat väldigt fin form och det är en tuff men inspirerande utmaning som möter oss ikväll. Favoritskapet är helt på Smederna och vi kan åka avslappnat och ska göra vad vi kan för att överraska än en gång.

Är ni inte i närheten av Eskilstuna kan ni som vanligt följa oss på ESS Play.