• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Retur i Avesta väntar

1 oktober 2020 12:13
INFÖR MATCH

Ikväll är det dags för andra halvlek i semifinalen mot Masarna. Kommer försprånget att räcka?


Första matchen gick till slut i vår favör och förhoppningen om att få några poängs marginal till kvällens fight infriades. Nu är tisdagens match lagd bakom oss och vi laddar om för returen i Avesta senare ikväll.

Masarna fortsätter stärka upp sitt lag och har nu fått körtillstånd för Tarasienko som är en av årets största profiler i polska andraligan. Det är såklart en stor förstärkning, samtidigt som alla övriga förare är tillgängliga för dom. Dagens Masarna är snarare rustat för nivån i polska ligan än ett lag för BAUHAUS-ligan 2020 så det blir en häftig utmaning för oss. Med den satsningen dalalaget gjort de sista veckorna och hur lätt dom avfärdade Vetlanda hemma förra veckan, så får dom också all press på sig inför kvällen. Men vi ska göra allt vi kan för att störa dom och än en gång sätter vi vår tilltro till vår jämnhet och att gruppen tillsammans löser uppgiften.

För vår del hade vi redan från början bestämt att vi skulle byta Gala mot Woryna idag då vi tror banan i Avesta passar Woryna bättre. När det stod klart att Tungate inte var tillgänglig pga polska uppdrag gick den platsen till Bach. Han har aldrig kört i Avesta innan men är duktig på tekniska banor och gjorde bra ifrån sig i danska individuella finalen igår. I samma final tog Klindt silver efter bra körning och vi hoppas han håller samma fart ikväll.

Vi åker till Avesta med en bra känsla i laget. Vi har gjort en mycket bra säsong och som vi sagt hela tiden är det är denna trupp som tar oss så långt som det räcker, vad andra laddar på med kan vi inte påverka. Med en solid insats och där vi kan hålla försprånget en bit in i tävlingen så kan allt hända.

Ikväll är vi huvudmatch för C More och kan ses på Sportkanalen.