• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Framtiden klar för framtiden

23 september 2020 16:39
TRUPPEN

Ny vecka och ny pusselbit till lagbygget 2021 där vi kan presentera att Casper Henriksson är klar för nästa säsong


Vi har gjort till vana de sista veckorna att få med oss ett kontrakt hem från våra matcher. Gårdagen var inget undantag och vi är väldigt glada att idag kunna presentera att Casper Henriksson är klar för nästa säsong!

Inget ont som inte har något gott med sig och årets speciella säsong har inneburit att många unga svenskar har fått chansen i ligan. Tanken inför säsongen var att Casper skulle ha sin huvudsakliga styrning i allsvenskan men få känna på motståndet i BAUHAUS-ligan i några matcher. Som säsongen utvecklade sig har det nu istället blivit varje match och utvecklingen går åt helt rätt håll.

  • "Casper utvecklas hela tiden och varje heat och varje bana läggs till kunskapsbanken. Gårdagens 5-1:a tillsammans med Mathias Thörnblom genererade det största jublet i laget och Casper har verkligen växt in i truppen med stor vilja att lära och utvecklas.", säger Anders Fröjd, lagledare och sportchef.

  • "Självklart ska Casper, vår egna produkt, vara en del av nästa års lagbygge. Vår plan har varit att göra klart med en stabil svenskbesättning så tidigt som möjligt inför nästa säsong. Med Linus Eklöf, Mathias Thörnblom och Casper har vi nu en stomme som vi kommer bygga resten av laget kring. Casper är en viktig del i vår framtid och vi har erbjudit honom ett kontrakt som ger möjlighet att köra samtliga matcher, vilket vi gör för att visa att vi menar allvar", säger Mikael Holmstrand, lagledare och ansvarig för kontraktsskrivningarna.

  • "Vi är glada för att ha fått förtroendet i Lejonen även nästa år. För utvecklingen är det viktigaste att få köra och kontraktet ger oss en trygghet i att även nästa år kommer kunna innebära nya nyttiga erfarenheter", säger Team Henriksson.

Välkommen till nästa års trupp Casper!