• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Svenska mästarna på besök i Gislaved

20 maj 2019 23:17
Lejonen mot Smederna
INFÖR MATCH

Det har blivit dags för säsongens andra hemmamatch och en härlig utmaning i form av de två senaste årens svenska mästare Smederna.


Med Maksym Drabik tillgänglig igen efter skada så behöver någon från förra veckans laguppställning kliva åt sidan. Vi har haft lite ojämn leverans på ett par förare men efter många funderingar fram och tillbaka har vi valt att låta Rohan Tungate stå åt sidan denna veckan. Vi vet alla att Rohan har hög kapacitet, inte minst i Gislaved, men vi har en jämn trupp där vi hela tiden måste titta på vilka vi tror har högst lägstanivå för tillfället. För det är just en jämn och hög lägstanivå som vinner matcher. Enstaka stjärnor kan inte göra det utan vi behöver sju man som alla drar sitt strå till stacken.

Skador, form och kolliderande uppdrag gör att vi kommer att rulla på några förare över säsongen och som läget ser ut just nu är det Klindt, Kasprzak och Tungate som slåss om två platser, där vi bedömt att det två förstnämnda just nu ska få förtroendet. Men det kan givetvis vända snabbt. Utanför det gänget har vi även Kevin Wölbert som ett kompetent alternativ, inte minst på längre banor som Gislaved. Kevin har stått stand-by med sina cyklar redo de sista veckorna om någon åker på en sen skada. Inte minst de förare som kör i England på måndagskvällarna höjer lätt pulsen på lagledningen och det är lika skönt varje gång det är en måndag utan incidenter.

Vi möter ett lag som börjat säsongen lite sämre än väntat och framförallt sämre än vad dom kan, så det gäller att vara på tå från start. Smederna anförs som vanligt av Fredrik Lindgren som är en av världens absolut bästa förare just nu så vi hoppas på några härliga fighter med våra Lejon och att vi slutligen kan gå segrande ur striden.

Vädret ser ut att bjuda på en härlig försommarkväll så lägg bort trädgårdsarbete, VM-ishockey och annat som kan vänta och ta med en vän till OnePartnerGroup Arena för lite fartfylld underhållning och stötta regionens främsta elitlag.

Väl mött!