• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Dags för seger!

14 juni 2023 09:52
INFÖR MATCH

Efter ett långt uppehåll är det äntligen dags för hemmamatch igen när ett formstarkt och namnkunnigt Indianerna kommer på besök


Säsongsinledningen har varit lite strulig för laget med skador, ojämn form på flera förare, regnmatch och ett uppehåll de senaste veckorna då vi enligt ursprungsschemat skulle ha mött Masarna. Samtidigt var kanske sista veckans uppehåll bra för att ikväll kunna starta om säsongen med en hemmamatch mot ett riktigt starkt Indianlag med GP-förarna Jason Doyle och Max Fricke i spetsen tillsammans med lejonbekantingen Rohan Tungate.

Vi har de senaste veckorna sett klart stigande form på flera av våra förare som nu kommit igång ordentligt och kör mycket matcher. Ikväll blir det Sverigepremiär för regerande juniorvärldsmästaren Cierniak. Han var här och vände vid förra försöket att köra matchen mot Indianerna och såg fruktansvärt snabb ut på träningen. Det blir också debut i Lejonen för Jan Kvech som vid tidigare besök i Gislaved kört väldigt bra. Han vann bland annat JVM-kvalet här förra året före dagens lagkompis Casper Henriksson. Utöver dessa ungdomar mönstrar vi laget med Oliver Berntzon, Peter Ljung, Bartosz Zmarzlik och Jarek Hampel. En kvartett med tillräckligt med rutin för att vi ska kunna gå segrande ur kvällens drabbning. Men det kommer bli jämnt och på pappret är det en match som kan sluta hur som helst så det gäller att alla förare gör sitt jobb på den position dom har i laget.

Vi ser fram emot en riktigt bra kväll och hoppas på starkt stöd från hemmapubliken. Det gör stor skillnad för känslan hos förarna att köra inför välfyllda läktare och vi behöver vår publik både i med- och motgång. Solsken, högsommarvärme och racing i världklass väntar på Onepartnergroup Arena. Så packa in brassestolen och en extra vän i bilen så ses vi ikväll.