• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep

Dominik Kubera stannar i Lejonen

7 november 2023 11:00
TRUPPEN

Ytterligare en viktig pusselbit i nästa års lagbygge är på plats då stjärnföraren Dominik Kubera skrivit på för 2024


Sedan Dominik Kubera kom till klubben för två år sedan har han snabbt etablerat sig som en mycket populär förare både i laget och i klubben. Hans stabila poängplockande och offensiva körning har lett laget till många viktiga segrar. Under 2023 såg vi tydligt vad han betyder för laget då han tvingades till ett längre uppehåll på grund av skada. Den rollen gick inte riktigt att täcka upp för inom laget och när Dominik var tillbaka igen i slutet av sommaren bidrog han tydligt till att lyfta laget och ta oss till slutspel.

Båda parter har varit överens om att vi vill fortsätta samarbeta även nästa år och nu har vi kommit överens om formerna för detta. Nästa år har Dominik fått möjlighet att köra GP-serien genom ett permanent wildcard. Ett stort erkännande för honom och han har av många ansetts som en av de bästa förarna i världen utanför GP-serien. Nu får han chansen att etablera sig i den absoluta världstoppen.

Vi är väldigt glada över att få fortsätta arbeta med Dominik och hans team även nästa år. Trots stora internationella framgångar och stjärnstatus i Polen har han alltid visat ett enormt engagemang för laget och klubben när han är i Sverige. Det är ingen självklarhet bland den typen av förare men något vi lägger mycket stor vikt vid. Dominik är ett typiskt lagkaptensämne och en person alla lyssnar på och tar intryck av och lika viktig på banan som i depån och vi ser fram emot att få ha honom med oss även nästa år.