• Huvudpartners

Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Idag 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Egna produkter tar plats i elittruppen

10 november 2023 11:00
TRUPPEN

Två förare från den egna akademin ges plats i elitlaget och breddar truppen för nästa år


Lejonens akademiverksamhet tillhör landets absolut största och bästa. Som ett led i det har klubben beslutat sig för att investera i ett eget allsvenska lag även nästa år för att erbjuda körtillfällen. Ytterligare ett steg i samma riktning innebär nu att vi erbjuder såväl Alfons Wiltander som Albin Sigvardsson en plats i elittruppen 2024.

Vi är stolta över vår breda ungdomsverksamhet och vill erbjuda killarna möjlighet att vara med i truppen för att se och lära. Huvudsaklig sportslig utmaning sker i Allsvenskan men vi vill även ge grabbarna chansen att ingå i elittruppen. För Alfons del har han en hel säsong bakom sig på 500cc där han kört mycket både i Allsvenskan och individuellt, både i Sverige och utomlands. Utveckligen går snabbt framåt och vi är övertygade om att nya steg tas kommande år.

För Albins del är det första året på 500cc och vi vill såklart skynda långsamt samtidigt som vi vill erbjuda optimalt med körtillfällen. Albin kommer erbjudas matcher mot lämplig konkurrens och slussas in i seniorverksamheten successivt.

Vi är ödmjuka inför att vi just nu har en väldigt bra akademiverksamhet och har beslutat oss för att fortsätta investera i den långsiktigt. Med våra egna produkter bygger vi en framtid för att optimera chansen att få fram fler lokala förare. Det är med stor stolthet vi ser vår svenska och lokalt förankrade bemanning av truppen.

Vi ser fram emot att följa Alfons och Albins fortsatta utveckling i klubbens olika lag.